Despre mine

Fotografia mea
la inceput a fost mai greu , dupa aceea m-am obisnuit.........

marți, 16 martie 2010

...obosit ? stresat ? te dor muschii , articulatiile ? degetele se inclesteaza ? te dor ochii ? esti epuizat fizic ?   
...realitatea este ca aceste senzatii le traiesc si eu  zilnic , ca urmare a eforturilor prelungite la care ne supunem , in dorinta si goana nebuna de a ne depasi conditia , de a ne asigura un "viitor mai bun" , mai linistit .
E seara ,conduc plictisit spre casa  printre sute de masini , printre soferi cel putin la fel de grabiti si plictisiti ca mine , enervati de faptul ca o parte din viata ne-o petrecem singuri in masina , la si de la birou  ... 
pe langa bucuria de a-i vedea pe cei dragi acasa ,  ma gandesc ca voi face o baie calda , si voi vedea altfel lumea... dar daca pe langa baia calda s-ar adauga un masaj muscular , un masaj al articulatiilor ? daca  acest tablou s-ar completa cu  atmosfera relaxanta al unei aromaterapii ? ...  daca persoana iubita ar aprinde pentru tine luminari aromate pe marginea bazinului ? ...daca ...

Va place cum suna ? E simplu : intr-un cuvant : SPA . Aceasta nascocire minunata , creata parca dint-o dorinta divina : caldura , combinata cu puterea aerului si a jeturilor de apa  , cu atmosfera  aromelor si a culorilor , te va face sa renasti , sa uiti de toate problemele neplacute , sa te bucuri de momente unice , de neuitat .

Nu-ti permiti un SPA acasa , nu ai spatiu ? nici o problema . Rupe  cateva ore din programul tau saptamanal si pierde-te intr-un centru SPA -Wellnes , unde cu siguranta vei gasi aceasta minunata relaxare.

Data viitoare va voi povesti ce inseamna si ce trebuie sa urmariti cand cumparati un SPA .....  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu